Skip Navigation or Skip to Content

Richard van Loon is 27 jaar en woont in Tilburg.
“Ik ben er trots op dat ik inmiddels al veel bereikt heb. Ik weet nu dat werk heel erg belangrijk voor mij is. Het houdt me bezig en geeft me structuur. Zonder KikMaat zat ik nu nog steeds thuis, zonder werk wat bij me past en wat ik leuk vind om te doen.

Voordat ik bij KikMaat kwam, was mijn persoonlijke situatie namelijk niet fijn . Laten we het er maar op houden dat ik mijn leven niet goed op de rit had. Nu is dat een heel stuk beter. Ik heb een vriendin en een fijn huis. Én een baan natuurlijk. Via Kikmaat kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij La Poubelle, het kringloopbedrijf. Daarna ben ik naar de brouwerij van de Trappisten gegaan. Inmiddels werk ik nu bijna een jaar bij Ingram Micro. Dat is een logistiek bedrijf, dat de bestellingen voor de webshops van o.a. Bol.com en Bijenkorf verzorgt en ook de winkels van voorraad voorziet. Ik werk bij het servicepunt, van waaruit alles wordt gefacili-teerd. Van uitgifte van scanners tot het vegen van vloeren. Geen dag is hetzelfde.

Met mijn jobcoach drink ik elke dag een kopje koffie. Dat praten we even bij over wat er zoal speelt, wat mij bezig houdt. Ik heb goed contact met mijn collega’s, zowel de andere mensen die hier vanuit KikMaat werken als de ‘vaste’ medewerkers. Het is de bedoeling dat ik uiteinde-lijk ook een vast contract krijg en dus bij KikMaat uitstroom.