Skip Navigation or Skip to Content

Lancering KikMaat

Waarom deze naam?
Kik
staat voor de ‘kick’ die we mensen bezorgen. Van ontwikkeling, de stap naar voren, gericht op de toekomst.
Maat is de ander die je steeds nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en vooruit te gaan. En het maatwerk wat daarvoor nodig is. We brengen maat in iemands leven aan, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Wat betekent dit voor jou?
Onze werkzaamheden zijn er altijd op gefocust om jou als verwijzer een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden. Het nieuwe merk KikMaat is in het begin wellicht even wennen. Al hebben we er uiteraard voor gezorgd, dat we de overgang voor jou zo makkelijk mogelijk maken:

  • Ons productaanbod blijft gelijk en behoudt dezelfde naam. Alleen waar voorheen Diamant-groep stond, staat nu KikMaat. De aanpassingen worden ook doorgevoerd in de wegwijzer participatie voor zowel klantregisseurs als kandidaten. Klanten volgen dus geen traject meer bij de Diamant-groep maar bij KikMaat.
  • Het dashboard blijft bestaan, maar de look en feel wijzigt. En de url wordt aangepast van participatiehuisdg.nl  naar www.kikmaatdg.nl. Gebruik je automatisch de oude url? Geen probleem, je wordt namelijk vanzelf doorgeleid naar de nieuwe website.
    Zowel via de nieuwe website als het dashboard kun je aanmeldingen blijven doen.
  • De e-mailadressen van medewerkers van KikMaat wijzigen van @diamant-groep.nl naar @kikmaat.nl. Ook hierbij geldt dat de e-mail de eerste periode wordt doorgestuurd en je daarna een melding krijgt dat het e-mailadres niet meer in gebruik is.
    Let op: als je iemand van een andere afdeling van de Diamant-groep wilt contacten, gebruik je nog wel het emailadres @diamant-groep.nl.

Nu je er toch bent!
Neem gelijk even een kijkje op onze nieuwe website. Klik hier  om gelijk naar alle informatie voor verwijzers te gaan.

 

SAMEN VOORUIT!