Patrick van Heist

Zien dat anderen genieten en tot hun recht komen doordat ze doen waar ze goed in zijn, daar kan Patrick voldoening uit halen. Jarenlang heeft hij met leerlingen gewerkt die het idee hadden dat ze het niet wisten of konden. Door op zoek te gaan naar hun passie en talenten ontdekte hij dat ze gingen sprankelen en stralen. Er bruiste dan energie en de weg naar ontwikkelen kon worden ingezet. Dat leverde een positief, tevreden mens op die geniet. Dit vindt Patrick geweldig en met zijn werk als trajectbegeleider OAD kan hij dit elke werkdag doen. Door zijn eigen leuke baan weet hij hoe fijn en goed het voelt om op de juiste plek te zitten.

Hoe mooi is het om elke dag te doen waar je goed in bent? En anderen te helpen hetzelfde te doen? Dat is precies waar Patrick voldoening uit haalt. Jarenlang heeft hij in het onderwijs gewerkt met leerlingen die het idee hadden niet goed genoeg te zijn. Hier heeft Patrick ontdekt dat mensen opbloeien en stralen als ze hun passie en talenten ontdekken.

Door zijn eigen leuke baan als trajectbegeleider OAD (Ontwikkeling Arbeidsmatige Dagbesteding), weet Patrick hoeveel energie je krijgt van een fijne werkplek. Hij vindt het geweldig om ook voor jou zo’n mooie plek te vinden.

Zoek jij iemand die je kan helpen jouw talent te ontdekken? Zoek niet verder en neem contact op met Patrick. Hij helpt je graag op weg naar ontwikkeling.

E-mail: patrick.van.heist@kikmaat.nl

Tel: 06 38 19 25 54