YAHYA

LionStone

Werk uitbesteden

Wilt u geen nieuwe medewerkers, maar het werk uitbesteden? Bijvoorbeeld omdat u onvoldoende ruimte heeft, de werkzaamheden incidenteel voorkomen of omdat u geen tijd heeft om het proces aan te sturen?

Ook hierbij kunnen we u ondersteunen. KikMaat is onderdeel van de Diamant-groep. De Diamant-groep heeft meerdere werkbedrijven, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkplekken bieden. Door uw werkzaamheden bij één van deze werkbedrijven uit te besteden, wordt u dus niet alleen ontzorgd, u draagt ook bij aan een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Zo helpen we samen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vooruit!

 

Met welke werkzaamheden kunnen we u helpen? 

  • Productie
    Kerstpakketten inpakken, actieverpakkingen samenstellen, labellen, het monteren van technische producten. De medewerkers van dit werkbedrijf leveren precisiewerk, kwaliteit en zijn bovendien uitermate flexibel. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.
  • Post & Vervoer
    Met passie en gedrevenheid staan er dag en nacht ervaren postbodes voor u klaar. Daarnaast zorgen de medewerkers van dit werkbedrijf voor koeriersopdrachten. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.
  • Schoonmaak
    Een stofvrij bureau, brandschoon sanitair en nette vloeren. De medewerkers van De Schoonmaak Coöperatie weten als geen ander een prettige omgeving voor de gebruikers van uw pand te creëren. Naast de reguliere schoonmaak kan De Schoonmaak Coöperatie ook voorzien in specialistische schoonmaak, zoals glasbewassing, vloeronderhoud, opleveringsschoonmaak en dieptereiniging. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over werk uitbesteden? Neem contact op met onze accountmanager Karolien Réz.