YAHYA

LionStone

Payroll

Wilt u de uitvoering van de salarisadministratie uitbesteden? Voor werkgevers in het publieke domein (overheidssector met ABP-pensioen) kunnen wij de complete personeels- en salarisadministratie (inclusief ziekteverzuimbegeleiding) van reguliere medewerkers – via payroll – uitvoeren.

Hoe werkt het?

U werft zelf uw medewerker(s) en wij regelen het dienstverband met hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket (salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden) als medewerkers die reeds bij u in dienst zijn. Payroll bespaart u veel administratief werk. Bovendien heeft u een belangrijk financieel voordeel als eigenrisicodrager voor de WW. Bij payroll hoeft u bij werkeloosheid immers geen wachtgeld te betalen. Ook loopt u geen risico als de medewerker onverhoopt ziek uit dienst gaat.

Wij hebben ruime ervaring met payroll in het publieke domein. Onze tarieven zijn laag en transparant. Bovendien komen onze opbrengsten volledig ten gunste van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door het opzetten van nieuwe werkvormen en werkplekken, investeringen in kennis en innovaties rondom begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers, het bieden van aantrekkelijke tarieven en investeren in extra begeleiding en coaching.

Karolien

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van payroll voor uw organisatie? Neem contact op met onze accountmanager Karolien Réz.