LOUT

Friandries

Ik zoek personeel

Vindt u, net als wij, dat iedereen het verdient om deel te nemen aan het arbeidsproces? Ook mensen voor wie dat op het eerste gezicht een iets grotere uitdaging is?

Gelukkig zijn er veel werkgevers, die de potentie van deze mensen zien en ze een kans willen bieden. In de praktijk blijkt het echter dat het voor deze doelgroep, ondanks de goede wil van werkgevers, vaak lastig is om een baan te vinden én te behouden. Daarom heeft KikMaat een gespecialiseerd uitzendbureau, dat zich richt op het matchen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, met aan deze doelgroep aangepaste vacatures bij werkgevers.

Het uitzendbureau van KikMaat helpt u graag!

Het geeft onze specialisten een kik om te bewijzen dat het wél kan. Dat het met de juiste begeleiding, voor zowel kandidaten als werkgevers, mogelijk is om deze kansrijke doelgroep duurzaam aan het werk te laten gaan. Wij kunnen voor een periode vanaf drie maanden medewerkers bij u detacheren of productie bij u op locatie organiseren, inclusief begeleiding. Samen vooruit!

Hoe werkt het?

Heeft u een vacature? Na een uitgebreide kennismaking en inventarisatie van uw wensen, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Als de juiste match is gevonden, komt de kandidaat in dienst bij KikMaat en wordt deze bij u gedetacheerd. Door deze constructie nemen we u veel administratief werk uit handen. Bovendien zorgen wij voor de verrekening van eventuele subsidies. Daar heeft u geen omkijken naar!

Als het nodig is, zetten we een jobcoach in, zodat de kans op een succesvolle plaatsing verder wordt vergroot. Wij hanteren een zeer concurrerend tarief met transparante voorwaarden.

Wilt u de kandidaat liever zelf in dienst nemen? Dat kan, kosteloos, op ieder gewenst moment. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van detacheren of personeel rechtstreek bij u in dienst nemen voor u in kaart gebracht.

KikMaat Regulier
Meerdere contracten mogelijk gedurende 4 jaar
Proefperiode
Geen administratieve rompslomp
Geen (grote) financiële risico’s rondom ziekte
Jobcarving
Ontzorging bij subsidie-aanvragen
Aantrekkelijk tarief met verrekening van evt. subsidies
Vaste begeleider voor kandidaat en werkgever
Ziekteverzuimbegeleiding
Mogelijkheid tot uitgebreide begeleiding door jobcoach
Overzicht lokale kandidaten
Opbrengsten volledig ten gunste van kandidaten

Groepsdetachering

Sommige werkgevers zijn niet op zoek naar een of twee medewerkers, maar willen dat een hele groep kandidaten werkzaamheden op locatie uitvoert. Zo doen we dat al bij XPO, Ingram Micro, Syncreon en Innofa. Ook hierin is KikMaat voor u de juiste partner!

Hoe werkt het?

Vanaf vijf medewerkers spreken we van een groepsdetachering. We komen graag bij u op locatie om de werkzaamheden in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Als alles duidelijk is, gaan we aan de slag met de werving van kandidaten. Dat doen we in nauwe samenwerking met de gemeenten, waardoor we een nog groter bereik hebben aan mogelijke kandidaten.

Op het gebied van coaching en begeleiding ondersteunen we u én de kandidaten zo veel als gewenst. Alle kandidaten gaan op detacheringsbasis bij u aan de slag. Kortom: we nemen u niet alleen veel administratief werk, maar ook een belangrijk deel van de begeleiding uit handen.

In de video wordt vanuit verschillende invalshoeken het begrip groepsdetachering belicht. De werkgever, Innofa, projectleider Ingrid, accountmanager Lucien Marsé en werkmakelaar Eveline Schruer van WSP, jobcoach Sabrina, HRM-medewerker Fieke en natuurlijk de werknemers komen aan het woord.

Via onderstaand formulier kunt u een vacature aanmelden. Nadat we uw vacature hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op om het verdere traject te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik ben Karolien Réz en help u graag. U kunt mij mailen, maar ook bellen of een Whatsapp-bericht sturen via 06 14 32 08 82.