YAHYA

LionStone

Ik ben werkgever

Bent u op zoek naar personeel en vindt u het als werkgever belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen?
Wilt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg helpen?
En wilt u profiteren van vele financiële en bedrijfsmatige voordelen?
Maar vindt u het tegelijkertijd lastig om de juiste kandidaten te vinden en wegwijs te worden in de wereld van subsidies?

Ingewikkeld? We helpen je graag.

KikMaat heeft een gespecialiseerd detacherings-, werving- en selectiebureau. Met als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzame werkplekken te helpen. Mensen die om wat voor reden dan ook, voor langere tijd niet aan het werk komen. Mensen die bijvoorbeeld meer begeleiding nodig hebben, een lager werktempo hebben of enkel gestandaardiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren. Klinkt dat ingewikkeld? In de praktijk valt het gelukkig reuze mee. Door in mogelijkheden te denken, kan er vaak veel meer dan werkgevers en kandidaten voor ogen hadden. Dat is waar KikMaat het verschil maakt!

Bovendien bieden wij uitgebreide begeleiding, voor zowel de kandidaat als voor u. U wilt als werkgever immers graag goed voorbereid zijn als iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt bij u aan de slag gaat. Waar moet u allemaal rekening mee houden? En hoe zorgt u ervoor dat de administratie van subsidies geen extra werk oplevert? We nemen u dit werk uit handen, zo veel als u wilt!

 

Wist u dat?

  • De detacheringen die via ons lopen, meetellen voor het verplichte banenquotum?
  • Wij al kandidaten detacheren vanaf een periode van drie maanden?
  • U via ons geen financieel risico loopt als een kandidaat onverhoopt uitvalt door ziekte of uiteindelijk ziek uit dienst gaat?
  • Wij u graag informeren over subsidies, begeleiding, passende taken, verzuim en verloning?
  • Wij geen winstoogmerk hebben? Onze opbrengsten komen volledig ten gunste van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • U bij ons ook werk, zoals grote inpakopdrachten, schoonmaakwerkzaamheden of het samenstellen van mailingen, kunt uitbesteden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik ben Karolien Réz en help u graag. U kunt mij mailen, maar ook bellen of een Whatsapp-bericht sturen via 06 14 32 08 82.