IAN

De Schoonmaak Coöperatie

Werkplekken

Ben je klantregisseur, casemanager, adviseur Werk, werkmakelaar of op een andere manier verwijzer binnen het sociaal domein? En ben je benieuwd wat KikMaat voor jouw klant kan betekenen?

Ontdek op deze pagina alle werkplekken die we aanbieden.

Arbeidsmatige dagbesteding

Werk geeft voldoening, trots en zelfvertrouwen. Maar voor sommige mensen is een werkplek bij een werkgever (nog) niet haalbaar. Voor klanten die een zinvolle arbeidsmatige dagbesteding nodig hebben, hebben wij een divers aanbod aan werkplekken.

Klik hier voor meer informatie over Arbeidsmatige Dagbesteding »

Beschut werk

Heb je een klant die graag een betaalde baan wil, maar veel begeleiding nodig heeft om het werk uit te kunnen voeren? Dan is een baan in een beschutte werkomgeving mogelijk iets voor jouw klant.

Klik hier voor meer informatie over Beschut Werk »

Groeiwerkplaatsen La Poubelle

Wil je klant graag meedoen in de maatschappij, maar is de eerste stap te spannend en daarmee te groot? Dan is een groeiwerkplaats bij La Poubelle mogelijk voor hem/haar. Een groeiwerkplaats kan een tussenstap zijn naar regulier (onbegeleid) vrijwilligerswerk of als opstap naar een (gesubsidieerde) betaalde baan. Er wordt goed gekeken wat er bij de klant past, zijn/haar ontwikkeling staat centraal.

Klik hier voor meer informatie over Groeiwerkplaatsen La Poubelle »

Groepsdetachering

Indien een klant in een reguliere werkomgeving kan en wil werken, maar het fijn is als er begeleiding aanwezig is, kan een groepsdetachering een mooie mogelijkheid zijn.

Momenteel hebben we mogelijkheden bij bedrijven zoals XPO, Ingram Micro, Syncreon en Innofa.

Klik hier voor meer informatie over Groepsdetachering »

Ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding

OAD is gericht op maximale ontwikkeling van klanten op het gebied van participatie. Want meedoen – participeren – voorkomt dat mensen geïsoleerd raken en zorgt voor zelfstandigheid.
Het ontdekken van wensen en mogelijkheden voor ontwikkeling van je kandidaat staat centraal. We kijken of de kandidaat stapjes kan zetten naar het ondernemen van activiteiten met een meer prestatief karakter. En misschien zelfs kan groeien naar activiteiten met een zekere taakstelling en meer zelfstandigheid.

Klik hier voor meer informatie over Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding »

P-detachering

Heeft u een klant met een afstand tot de arbeidsmarkt, die moeilijk aan het werk komt op de reguliere arbeidsmarkt? KikMaat helpt deze klant graag in zijn/haar zoektocht naar een passende werkplek. Ook tijdens de plaatsing blijven we de klant volgen en blijven we in beeld als begeleider.  

Klik hier voor meer informatie over P-detachering »

Stage VSO/PRO

Heb je een leerling die vanuit het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) of het praktijkonderwijs (PRO) een stageplek zoekt om werkervaring op te doen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die KikMaat biedt. Tijdens een stage kan de klant bij ons veel leren en krijgt hij/zij passende begeleiding.

Klik hier voor meer informatie over Stage VSO/PRO »

Tijdelijke participatiebaan

Heb je een klant die nog nooit gewerkt heeft? Is het lang geleden dat hij/zij heeft gewerkt? Of lukt het de klant niet om ergens aan het werk te blijven? Wij bieden deze klant graag een tijdelijke baan. De klant krijgt bij ons de begeleiding die hij/zij nodig heeft. Als dat goed gaat, gaan we samen onderzoeken wat een geschikte volgende werkplek kan zijn.

Klik hier voor meer informatie over een Tijdelijke Participatiebaan »